New Firo -kappaleenkäsittelylaitteet

 

Kappaleenkäsittelylaitteita
yli 20 vuoden kokemuksella

New Firo -kappaleenkäsittelylaitteita on valmistettu yli 20 vuotta. Laitteiden käyttäjiä ovat erityisesti konepajat mutta myös muut teollisuusyritykset. Toimituksia on yhteensä yli 1000 kappaletta, joista noin 70 % on toimitettu vientiin yli 10 eri maahan.

Kappaleenkäsittelypöydän hyödyt ovat kiistattomat. Käsiteltävän kappaleen aina oikea työasento parantaa merkittävästi työn tuottavuutta ja laatua sekä nopeuttaa tuotantoa. Lisäksi työturvallisuus ja työergonomia paranevat. Työnteko on tällöin mielekästä ja motivoivaa.

New Firo- käsittelypöydällä työstettävän kappaleen voi tehdä valmiiksi yhdellä kiinnityksellä.

Käsittelypöydällä työkohde voidaan nostaa, pyörittää ja kallistaa oikeaan työasentoon siten, että hitsaus, hionta, poraus tai maalaus hoituu helpoimmin. Myös kokoonpanossa käsittelypöytä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Käsittelypöytä on varustettu kauko-ohjauksella ja portaattomalla korkeuden, pyörityksen ja kallistuksen säädöllä.

New Firo -pyöritysrullastolla lieriömäiset kappaleet pyöritetään optimaaliseen työskentelyasentoon. Rullastoja valmistetaan kahta mallia: normaalirullasto RN ja itsesäätyvä rullasto RS.

Kaikki New Firo -laitteet voidaan suunnitella ja räätälöidä asiakaskohtaisesti, kunkin asiakkaan erityistarpeet huomioiden.